Kayserispor, Fenerbahçe maçı için son hazırlıklarını tamamladı
Zecorner Kayserispor, Süper Lig'in 29. haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Erling Moe yönetiminde yapılan son antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.

Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, ligin 29. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, yarın akşam saat 20.00'de evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

SON ANTRENMAN VE TAKTİK BELİRLEME
Teknik direktör Erling Moe yönetiminde Recep Mamur Tesisleri'nde gerçekleştirilen son antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5'e 2 pas çalışması, baskı oyunları ve istasyon çalışmaları yapıldı. Son vuruşlarla devam eden idmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldı ve Fenerbahçe karşılaşmasının taktiksel detayları üzerinde duruldu.

FENERBAHÇE MAÇINA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Kayserispor, Fenerbahçe karşısında alacağı galibiyetle ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. Yapılan bu son antrenmanla birlikte takım, sahaya çıkacağı mücadele için tam olarak hazır hale geldi.




Bakmadan Geçme
Arca Çorum FK'da Fenerbahçe maçı hazırlığı: Hedef 3 puan
Kayserispor'da Ümraniyespor maçı mesaisi yarın başlıyor
Kayserispor, Muğlaspor maçına hazırlanıyor
Koşukavak Kayseri'den puanla dönmek istiyor
Pendikspor ile Kayserispor 2-2 berabere kaldı
Kayserispor, Pendikspor maçı için son hazırlıklarını yaptı
