Kurtulmuş'tan Türkoğlu ve Dervişoğlu'na geçmiş olsun telefonu
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İYİ Parti'li Selçuk Türkoğlu'nun bir ziyaret sırasında rahatsızlanması üzerine hem Türkoğlu'nu hem de İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kurtuluş Parkı'nda er şehit aileleri ve gazilere yönelik bir ziyaret sırasında yaşanan olayda rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Türkoğlu'nu telefonla arayarak sağlık durumunu sordu.
Olay sonrası destek mesajı
Kurtulmuş, Türkoğlu ile yaptığı görüşmede geçmiş olsun dileklerini iletirken, ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmede de Türkoğlu'nun durumu hakkında bilgi aldığı ve geçmiş olsun temennilerini ilettiği belirtildi.
Takipçisi olacağım açıklaması
TBMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Kurtulmuş, her iki görüşmede de olayı ilk andan itibaren yakından takip ettiğini ve konunun bundan sonra da takipçisi olacağını ifade etti. Ziyaret sırasında yaşanan arbedenin ardından Türkoğlu'nun hastaneye kaldırılması üzerine Meclis Başkanı'ndan destekleyici bir adım geldi.
Bakmadan Geçme
Kurtulmuş: Yasaya üç sigorta koyduk
Kurtulmuş: Yeni Parti'nin davranışı eleştirildi
Kurtulmuş: Muhalefetin sesi kısılıyor eleştirisi gerçekçi değil
Kurtulmuş ve Aguiar-Branco iş birliği protokolü imzaladı
Kurtulmuş, Portekiz mevkidaşıyla görüştü
Kurtulmuş'tan fon krizi ve Sayan Kaya ile ilgili açıklamalar
Yorumlar
- Alp Demir
Çevir kazı yanmasın !!
