Kurtulmuş ve Bahçeli görüşmesi tamamlandı, açıklama yok
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çerçeve yasayı görüşmek üzere yaptığı toplantının ardından herhangi bir açıklama yapmadı.

(TBMM) - TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çerçeve yasayı görüşmek üzere bir araya geldi. Görüşme, TBMM'deki makamda gerçekleşti.
GÖRÜŞME DETAYLARI
Saat 12.30'da başlayan basına kapalı görüşme, 13.15'te sona erdi. Kurtulmuş, görüşme öncesinde Bahçeli tarafından makam kapısında karşılandı. Görüşme sonrasında herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekti.
GÜNÜN PROGRAMI DEVAM EDİYOR
Kurtulmuş'un, görüşmenin ardından saat 14.00'te DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile bir araya gelmesi planlanıyor. Ayrıca, TBMM Başkanı, 16.00'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşecek.
Bakmadan Geçme
Belediyeler mercek altına alınacak! Erdoğan ve Bahçeli’ye sunulacak
Erdoğan'dan Bahçeli'ye başsağlığı mesajı
Bahçeli'den 35. yıl mesajı: Tek millet, iki devlet anlayışı sürecek
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli TBMM'de görüştü
Bahçeli: Devlet, kamuoyunu doğru bilgilerle aydınlatmalı
Bahçeli, Erdoğan'ın adaylığı için seçimlerin yenilenmesini önerdi
