NATO Zirvesi'nde liderlerin gündemi: Tehditler ve Ukrayna
İletişim Başkanı Duran, 7-8 Temmuz'da Ankara'da yapılacak NATO Zirvesi'nde liderlerin stratejik tehditler ve Ukrayna'daki durumu ele alacağını açıkladı.

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 7-8 Temmuz 2026 tarihlerinde Ankara'da yapılacak NATO Zirvesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ZİRVEDE STRATEJİK GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Duran, zirvede Avrupa-Atlantik coğrafyasındaki tehditler, riskler ve sınamalar üzerine liderler arasında stratejik düzeyde görüş alışverişinde bulunulacağını belirtti. Ayrıca, Ukrayna'daki durum ve İttifakın güneyindeki gelişmelerin de ele alınacağını ifade etti.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN EV SAHİPLİĞİ
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek zirve, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek. Zirve sırasında, liderler savunma yatırımlarının artırılması ve İttifakın caydırıcılık gayretleri hakkında 360 derecelik bir bakış açısıyla değerlendirmelerde bulunacaklar. Ayrıca, Cumhurbaşkanımız Erdoğan, konuk devlet ve hükümet başkanları ile eşlerine özel bir resepsiyon ve akşam yemeği verecek.
Bakmadan Geçme
Duran İstanbul'un kurtuluşunu kutladı
İletişim Başkanı Duran, Medine-i Münevvere'deki saldırıyı kınadı
Duran, Medine saldırısını kınadı
Duran: YENİ Parti'nin salonu terk etmesi yakışıksızdır
Duran: Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları kınıyorum
Burhanettin Duran, Israel Katz'ın Erdoğan'a yönelik ifadelerine tepki gösterdi
