Siyaset

Özgür Özel: Bayrağı bırakmayız, adalet için mücadele edeceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayrağı bırakmayacaklarını ve adalet için mücadele edeceklerini belirtti. Ayrıca, CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara sert eleştirilerde bulundu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Özgür Özel: Bayrağı bırakmayız, adalet için mücadele edeceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, milletin kendilerine verdiği bayrağı bırakmayacaklarını vurguladı. TBMM'nin 106. açılış yıldönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda basın mensuplarının karşısına geçen Özel, "Ulubatlı Hasan’dan beri bayrağı bırakmayan kazanır. Seçmenlerimize olan hürmetimizle görevimizin başındayız" dedi.

Özgür Özel: Bayrağı bırakmayız, adalet için mücadele edeceğiz 1

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Mansur Yavaş ile yaptığı görüşmeye de değinen Özel, "Milletin eline verilen bayrak asla bırakılmamalı. Bu bayrağı tutanlar, kimin için tuttuysa onlar kazanır. Görevimizi bırakma gibi bir seçeneğimiz yok" ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu süreçte çeşitli hukuki çalışmalar yapacaklarını ve eşitsizlikleri daha görünür kılacaklarını belirtti.

Özgür Özel: Bayrağı bırakmayız, adalet için mücadele edeceğiz 2

ADALET ARAYIŞI

Özel, CHP’li belediyelere yönelik operasyonlar hakkında da eleştirilerde bulundu. İçişleri Bakanı'nın AK Parti ve CHP’li belediyelere yönelik soruşturma izni sayısını aktaran Özel, "CHP’li belediyelere düşman hukuku uygulanıyor. Bu adalet değil, zulüm demektir" dedi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan ilişkilerini de değerlendiren Özel, geçmişte yaşanan hukuksuzluklara ve günümüzdeki adaletsizliklere dikkat çekti.

Bu Yazıyı Paylaş