Özgür Özel: Değişim ruhu milletin ayaklarının altında kalmaz
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında geçmiş siyaseti geride bıraktıklarını ve değişim için mücadele edeceklerini vurguladı. Halkın umudunu kaybetmemesi gerektiğini belirtti.

(TBMM) - CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, geçmişin siyaseti geride bırakıp yeni bir siyaset inşa ettiklerini belirtti. “Değişime doğru, yeniye, iyiye, güzele doğru yürüyeceğiz” diyen Özel, milletin yürüyüşünün önüne kimsenin set çekemeyeceğini vurguladı.
PARALEL YAPILARA DİKKAT
Özel, milletin paralel yapılar hakkında farkındalığının yüksek olduğunu vurgulayarak, “Bu millet, emniyet müdürü varken emniyetteki emniyet imamının paralel olduğunu bilir” şeklinde konuştu. FETÖ ile ilgili eleştirilerde bulunan Özel, CHP’nin bu tür iftiralara asla teslim olmayacağını ifade etti. “Biz hukuka güveneceğiz ama önce yargıdaki çeteleri dağıtmalıyız” dedi.
DEMOKRATİK YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK
Özgür Özel, Türkiye’nin tarihi bir eşikte olduğunu belirterek, “Kurultay yapılmazsa parti altı yıldır kurultay yapmamış pozisyonda kalacak” uyarısında bulundu. Bu bağlamda, tüm muhalefet partilerinin CHP’ye kurultay çağrısında bulunduğunu hatırlatan Özel, “Kurultayı 26 Temmuz’dan önce yapmalıyız. Aksi takdirde halkın umudu yok olur” dedi. “Sadece ve sadece millete inanacağız” diyerek, millete olan inancını ve güvenini bir kez daha ifade etti.
Bakmadan Geçme
CHP Ekonomi Masası, borsa fiyat hareketlerini görüşmek için toplandı
Özgür Özel'den DEM Parti'nin Tepkisi Sonrası Öcalan ve Demirtaş Açıklaması!
Özgür Özel, Öcalan ve Demirtaş'ı karşı karşıya getirme niyetinde değil
CHP'de belediyeler için performans sistemi geliyor
Özgür Özel fabrika işçileriyle buluştu
Özgür Özel, dün börek ikramını reddettiği üyeyle kahvaltı yaptı
