Spor

Sadettin Saran: Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız ve çocuklarımız Fenerbahçeli olacak

Sadettin Saran, Adana'da çocuklarla bir araya gelerek Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklarını ve bu sayede birçok çocuğun Fenerbahçeli olacağını duyurdu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Sadettin Saran: Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız ve çocuklarımız Fenerbahçeli olacak

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Adana'da düzenlenen Her Deplasman Bir Okul Projesi kapsamında Akkuyu İlkokulu'nu ziyaret etti.

ÇOCUKLARLA BULUŞMA

Burada öğrencilerle bir araya gelen Saran, çocuklarla sohbet ederek onların ilgisini çekti. Ziyaret sırasında hatıra fotoğrafları çekilirken, ayrıca çocuklara kırtasiye ve spor ürünleri hediye edildi. Saran, okulda kendisini karşılayan taraftarlarla da selamlaştı.

ŞAMPİYONLUK MESAJI

Açıklamalarda bulunan Saran, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizler bizim geleceğimizsiniz, iyi ki varsınız. Bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yaparak birçok çocuğumuzu Fenerbahçeli yapacağız. En büyük Fenerbahçe, en büyük sizsiniz” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıyı Paylaş