Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı
Saniye Uyar Kırık liderliğindeki Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazanarak, birçok sporcuyu milli takıma kazandırdı. Kulübün amacı, çocukları spora yönlendirmek ve disiplinli sporcular yetiştirmek.

MUĞLA'da, beden eğitimi öğretmeni Saniye Uyar Kırık’ın 2018 yılında kurduğu Sarsala Spor Kulübü, 8 yıl içinde 15 Türkiye şampiyonluğu elde etti.

Çocukları spora yönlendirme hedefi
Kırık, çocukları teknoloji bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla 7 arkadaşıyla birlikte bu kulübü kurdu. Kulüp, sadece şampiyonluklar kazanmakla kalmadı, aynı zamanda birçok sporcuyu milli takıma kazandırdı. Kırık, “Çocuklarımızı raftingle buluşturup, onları geliştirmek ve ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Spor ve eğitimin önemi
Antrenmanlarda disiplin ve takım çalışmasına da önem verdiklerini vurgulayan Kırık, “Rafting bir takım sporu. Takım ruhu ve iletişim kritik. Spor ve eğitim birbirini tamamlar” şeklinde konuştu. Hedeflerinin disiplinli ve başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Kırık, Dalaman'dan çıkan gençlerin uluslararası arenada Türkiye'yi temsil etmesi için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.
Bakmadan Geçme
Murat Nehri'nde rafting heyecanı sona erdi
Bingöl'de rafting şampiyonasında halay ve horon coşkusu
Murat Nehri'nde adrenalin zirvesi: Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası start aldı!
Bingöl'de okul sporları rafting Türkiye şampiyonası hazırlıkları tamamlandı
Bayburt'ta Ünilig Rafting Türkiye Şampiyonası coşkuyla başladı
Munzur Nehri'nde nefes kesen yarış: 300 sporcu kıyasıya mücadele etti
