Gündem

Sedat Peker'den sanatçı Ömer Danış'a 3.5 milyonluk yardım

Diyabet rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren ve operasyonlar sonrası ayak parmaklarını kaybeden fantezi müziğin tanınan ismi Ömer Danış, yaşadığı ciddi maddi sıkıntıları paylaştığı bir video ile duyurdu.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Sedat Peker'den sanatçı Ömer Danış'a 3.5 milyonluk yardım

Diyabet rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren ve operasyonlar sonrası ayak parmaklarını kaybeden fantezi müziğin tanınan ismi Ömer Danış, yaşadığı ciddi maddi sıkıntıları paylaştığı bir video ile duyurdu. Danış'ın çağrısının ardından Sedat Peker'in sanatçıya 3,5 milyon TL maddi destekte bulunduğu öğrenildi.

Bir süredir şeker hastalığı (diyabet) ve buna bağlı gelişen komplikasyonlarla mücadele eden ünlü sanatçı Ömer Danış, geçirdiği ağır cerrahi operasyonların ardından ayak parmaklarını kaybetti. Sağlık sorunları nedeniyle mesleğini icra etmekte zorlanan ve tedavi süreciyle birlikte ciddi bir maddi krizin içine giren Danış, durumunu sosyal medyada paylaştığı bir video ile kamuoyuna açıkladı.

Sosyal Medyadan Çağrıda Bulundu

Yayımladığı video mesajda hem yaşadığı sağlık sorunlarının derinliğini hem de içerisinde bulunduğu ekonomik darboğazı dile getiren Ömer Danış, Sedat Peker’den yardım talebinde bulundu. Sanatçının bu videosu kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

3,5 Milyon TL'lik Yardım

Yapılan çağrının ardından Sedat Peker’in harekete geçerek tedavi masrafları ve biriken borçların karşılanması amacıyla Ömer Danış’a 3,5 milyon TL tutarında finansal destek sağladığı aktarıldı. Yaşadığı ağır sağlık sorunları nedeniyle zor bir dönemden geçen ünlü sanatçının, sağlanan bu destekle birlikte tedavi sürecine devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş