TBMM'de 2027 sanayi bütçesi görüşülüyor
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 2027 bütçesi ile kesin hesabını görüşüyor. YENİ Parti'nin dövizi ve prototipler toplantıda yer aldı.

2027 yılı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçesi ile kesin hesabı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülüyor. Samsun Milletvekili Mehmet Muş'un başkanlık ettiği toplantı öncesinde YENİ Parti heyeti, “Sanayide ve teknolojide gerilemenin siyasi sorumlusu” yazılı döviz açtı. Dövizde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın fotoğrafları yer aldı.

Toplantıda prototipler sergilendi
Dövizde, sanayi ve teknoloji alanındaki önceki yıllara ait veriler “Nereden nereye” başlığıyla karşılaştırıldı. Bakanlık heyetinin önündeki masada ise Ay Araştırma Programı-1 için tasarlanan uzay aracı ile kalp-akciğer makinesi prototipi sergilendi. Görüşmeler, Bakan Kacır'ın sunumuyla devam ediyor.

Bakmadan Geçme
Devlet Bahçeli Duyurdu: MHP'den '100 İl 1000 İlçe' Projesi
Güneş: Muhalefetin grup önerileri yasama işlerini aksatıyor
Başarır: Fon olayını araştıramıyorsak ne işe yarıyoruz
Karabat'tan Ök'e: Fon soruşturmasında kimi tutukladınız?
Mekke Ortak Savunma Anlaşması'nın onayı gelecek hafta Genel Kurul'da
Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan Arasında Ortak Savunma: Tartışmalı Mekke Anlaşması Komisyondan Geçti
