Ters yönde giden sürücüye 20 bin TL ceza kesildi
İnegöl'de ters yönde giden sürücü G.A.'ya 20 bin TL ceza uygulandı. Olay anı cep telefonu ile kaydedildi ve emniyet harekete geçti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, çevre yolunda 3 kilometre boyunca ters yönde ilerleyen bir otomobilin sürücüsü G.A. (43) için 20 bin TL idari para cezası uygulandı.

TEHLİKE DOLU YOLCULUK
Olay, sabah saat 09.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Ahmet Türkel Çevre Yolu'nda gerçekleşti. G.A., dalgınlığı nedeniyle Cerrah Kavşağı'ndan ters yöne girerek, karşı şeritte yaklaşık 3 kilometre boyunca yol aldı. Bu tehlikeli anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri duruma müdahale etti. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, sürücü ve aracın kimliğini tespit etti. Araç, Kemalpaşa Mahallesi Paşaören Sokak’ta park halinde bulundu. Sürücü G.A., çift şeritli yolda ters yönde seyretmekten 20 bin TL ceza alırken, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan da adli işlem başlatıldı.
