Gündem

Tülay Hatimoğulları'ndan gençlere üniversite sınavı için başarı dilekleri

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, üniversite sınavına girecek gençlere sosyal medya üzerinden başarı dileklerini iletti ve hayallerinin peşinden koşmalarını tavsiye etti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Tülay Hatimoğulları'ndan gençlere üniversite sınavı için başarı dilekleri

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 20-21 Haziran 2026 tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek gençler için sosyal medya üzerinden başarı dileklerini iletti.

Tülay Hatimoğulları\

EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI BULSUN

Hatimoğulları, uzun ve zorlu bir sürecin ardından sınava girecek olan gençlere yürekten başarılar dileyerek, bu sürecin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Özellikle sınav stresinin gençler üzerindeki etkilerine dikkat çekti ve onların bu süreçte yalnız olmadıklarını ifade etti.

HAYALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN

Başkan Hatimoğulları, gençlere hayallerinin peşinden koşmaları ve umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini hatırlattı. "Hiçbir sınav, hayatınızdaki hayallerinizden ve umutlarınızdan daha büyük değil. Daha adil, özgür ve güzel bir geleceği birlikte inşa edeceğiz" diyerek, gençlere moral verdi ve destek mesajı iletti.

Bu Yazıyı Paylaş