Eğitim

Türk Telekom ve İbn Haldun Üniversitesi iş birliği yaptı

Türk Telekom ile İbn Haldun Üniversitesi, çalışanların mesleki ve liderlik becerilerini geliştirmek için iş birliği yaptı. Anlaşma, sektör uzmanlarının deneyimlerini akademiye taşıyacak.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Türk Telekom ve İbn Haldun Üniversitesi iş birliği yaptı

Türk Telekom ile İbn Haldun Üniversitesi, çalışanların mesleki, kişisel ve liderlik becerilerini geliştirmek amacıyla bir eğitim iş birliği protokolü imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, eğitim programları birlikte tasarlanacak ve Türk Telekom'un uzmanları üniversitedeki akademik çalışmalara katkıda bulunarak bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak.

Sektör ve akademi buluşuyor

Protokol, Türk Telekom çalışanlarının yetkinliklerini artırmayı hedeflerken, aynı zamanda üniversite akademisyenlerinin desteğiyle sektörün ihtiyaçlarına yönelik eğitim programları geliştirilmesini öngörüyor. Türk Telekom konu uzmanlarının akademik çalışmalara katılımı ve sektör deneyimlerini gençlerle paylaşması da bu iş birliğinin önemli bir parçasını oluşturuyor.

Geleceğin yetkinlikleri için yatırım

Türk Telekom CEO'su Ebubekir Şahin, bu iş birliğinin insan kaynağının önemine vurgu yaparak, genç yeteneklerin geleceğin kritik yetkinlikleriyle buluşmasına katkı sağlayacağını belirtti. İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Arkan ise, dönüşüme yön verecek insanı yetiştirmeyi önemsediklerini ve bu protokolün sektörel deneyimlerin akademik süreçleri zenginleştireceğini ifade etti.

Bu Yazıyı Paylaş