Türk vatandaşlarına şok: Karadağda vize dönemi başladı!
Karadağ, Türk vatandaşlarına yönelik vizesiz seyahat uygulamasını kaldırdı ve 30 Ekimden itibaren vize zorunluluğu getirildiğini açıkladı.

Türkiyenin Karadağ Büyükelçiliği, bugünden itibaren Türk vatandaşlarının Karadağa seyahatlerinde vize zorunluluğu getirildiğini açıkladı.
VİZE UYGULAMASI BAŞLIYOR
Resmi açıklamada, Karadağın Türk vatandaşlarına yönelik vizesiz seyahat uygulamasını kaldırdığı belirtildi. Karadağ Dışişleri Bakanından alınan bilgiler doğrultusunda, bordo pasaport sahibi Türk vatandaşlarının 30 Ekimden itibaren vize almak zorunda kalacakları ifade edildi.
VİZE ALIM YERLERİ
Seyahat öncesinde vizenin, Ankara ya da İstanbuldaki Karadağ diplomatik temsilciliklerinden alınabileceği kaydedildi. Ayrıca, Avustralya, ABD, Kanada, İrlanda Birleşik Krallık ve Schengen ülkelerinde oturum izni bulunanların ise vizesiz olarak Karadağa seyahat edebilecekleri vurgulandı. Bu gelişmeler, Karadağ medyasında Türk vatandaşlarının karıştığı bir bıçaklı saldırı iddialarının ardından yaşandı. Karadağ Başbakanı Milojko Spajic, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türk vatandaşlarına vizesiz seyahat uygulamasının geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu.
Bakmadan Geçme
Yurt Dışında Yatırım Vaadiyle Vatandaşın Parası Tehlikede: KKTC'de 150'den Fazla Mağdur İddiası!
Türklerin vize derdi olmadan gidebileceği yerler! Bilet fiyatları çakıldı
Bir ülke Türklere vizeyi kaldırdı! Kapılarını açtı
Türk ve Rusların ayrıldığı turizm cennetinde kiralar 200 euro düştü
Karadağ’da Vizesiz Dönem Sona Eriyor: 1 Kasım’dan İtibaren Vize Şart!
Bavulu toplayan Türk turistler oraya akın ediyor! Vize derdi yok, sudan ucuz
