Ümit Özdağ, DEM Partili vekillerin zafer işaretiyle ilgili konuştu
Ümit Özdağ, DEM Parti milletvekillerinin TBMM'deki zafer işaretine ilişkin AK Parti, MHP, CHP ve Yeni Parti'nin nasıl bir işaret yaptığını sorguladı.

(ANKARA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen “Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi” sonrası DEM Parti milletvekillerinin yaptığı “zafer” işareti hakkında açıklamalarda bulundu.

İşaret tartışması
Özdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “DEM’liler TBMM Genel Kurulu’nda zafer işareti yapmışlar. Bence haklılar. PKK terör örgütü defalarca yenilmesine rağmen bu PKK ve DEM için siyasi bir başarı” ifadelerini kullandı. Özdağ, ayrıca, “AK Parti, MHP, CHP ve Yeni Parti’nin evet oyu veren vekilleri nasıl bir işaret yaptılar?” diye merak etti.
Parti işaretleri
Özdağ, MHP’lilerin Bozkurt işareti yapıp yapmadığını, AK Parti’nin Rabia işareti mi kullandığını, CHP ve Yeni Parti’nin de zafer işaretiyle mi katıldığını sorguladı. Bu sorular, siyasi tartışmalara zemin hazırladı.
Bakmadan Geçme
DEM Parti'den X hesaplarına erişim engeline tepki
Ümit Özdağ, fon skandalına ilişkin önemli açıklamalar yaptı
Ümit Özdağ, Turgutlu'daki saldırıda yaralanan öğrenciyi ziyaret etti
DEM Parti liderinden borsadaki vurguna tepki
Özdağ: Namussuzlar için cennet, namuslular için cehennem yapandan hesap sorulacak
Ümit Özdağ: Netanyahu'yu sandığa gömmek İsrail halkının görevi
