Gündem

Vedat Işıkhan, Türkiye Kamu-Sen Başkanı ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ile kamu çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini görüştü.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Vedat Işıkhan, Türkiye Kamu-Sen Başkanı ile görüştü

(ANKARA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’yi Bakanlıkta ağırladı.

Kamu çalışanlarının sorunları ele alındı

Görüşmede, kamu çalışanları ve emeklilerin ekonomik ile sosyal hakları ve çalışma hayatına ilişkin talepler üzerinde duruldu. Bakan Işıkhan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, sendikalarla iş birliği yaparak çalışma hayatını güçlendirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Çözüm önerileri değerlendirildi

Kahveci ise, kamu çalışanlarının sorunları, beklentileri ve çözüm önerilerini kapsamlı bir şekilde ele aldıkları bilgisini verdi. Görüşmede ek zam, refah payı, emekli maaşlarına yansıtılacak ilave ödemenin yanı sıra 3600 ek gösterge ve kamu görevlileri ile ilgili diğer talepler de gündeme geldi.

Bu Yazıyı Paylaş