Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, eleştirileri görmezden geliyordu. İktidar yanlıları da bize dokunmayan yılan bin yaşasın düsturu uyarınca belgeleriyle ortaya çıkan gerçekleri görmüyordu. Ancak bu durum iktidara oy kaybettirdi ve kaybettirmeye de devam ediyordu.

14 Mayıs seçimlerine 48 saat kala Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kerem Kınık, bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı.

Kınık, Twitter hesabındaki Kızılay Genel Başkanı ibaresini ise Kızılay gönüllüsü olarak değiştirdi.

İSTİFA SONRASI İLK PAYLAŞIM

İstifa sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kınık, "Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla! Bana tarafından yardım edici bir güç ver! İsra 80" ifadelerini kullandı.

HABERERK OLARAK TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRI YAPIYORUZ!

Habererk olarak Türk Milleti’ne sesleniyor ve çağrı yapıyoruz. Kızılay Türk Milleti’nin kurumudur. Kızılay, Türkiye’ye ve Türk Milleti’ne aittir. Gördüğümüz üzere makamlarda oturanlar baki değildir. Baki olan makamlardır. Baki olan Türk Milleti ve onun geleceğidir.

Türk Milleti’nin geleceğine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Hastanelerde şifa bekleyen hastalarımıza yardımcı olmak en önemli görevlerimizdendir. Dolayısıyla Türk Milleti’ni kan vermeye ve Kızılay’ına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Editör: Habererk Haber Merkezi