• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,17 %-0.06
  • ALTIN 2.245,97 %0.11
  • BİST100 %
  • BITCOIN 66.348 %-3.56
  • ETHERIUM 3.374 %-7.01
7°

Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile ittifak yaptığı konuyu açıkladı. İşte haberin detayları...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medyada yayılan para sayma görüntüleri hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti ve MHP'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı mitingde İçişleri Bakanlığı'nın başlatmış olduğu skandal Afganlara yönelik çalışmasını duyurdu.

Ekonomi

2024 yılında asgari ücrete ikinci zammın tartışmaları sürerken AKP'den açıklamalar geldi. Asgari ücrete zammın yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı televizyon programında tüp kuyruğu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Politika

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal katıldığı mitingde DEM Partilileri çılgına çevirecek açıklama yaptı.

Politika

Milliyetçi İttifak, Milliyetçi partilerle görüşme yaptı. Milliyetçi İttifak, tüm süreçlerinin anlatıldığı bir açıklama yaptı.

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyarette bulundu. Yazıcıoğlu'nun kabrinin başında önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı’ya konuk olan Yavuz Ağıralioğlu, olay olacak yeni parti kurmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, partilerine karşı çok ağır bir karalama kampanyası yürütüldüğünü savundu.

Politika

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, İstanbul anketini açıkladı. Ekrem İmamoğlu mu önde yoksa Murat Kurum mu?