• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.390 %-1.26
  • ETHERIUM 3.115 %-0.8
14°

Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Genel Başkan adayı Tolga Akalın, konuk olduğu NOW TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Politika

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, konuşmasında 21'inci yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacaklarını açıkladı.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir...

Ekonomi

Altın ve finans piyasaları analisti İslam Memiş, altın fiyatlarının daha da artıp artmayacağına dair merak edilen soruyu cevapladı.

Gündem

Fatih Altaylı'nın konuğu gazeteci Murat Ağırel ve Timur Soykan oldu. Murat Ağırel, büyük uyuşturucu şebekesini açıkladı.

Magazin

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi, babası ve birçok ünlü hakkında yenilir yutulur kelimeler kullanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Politika

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır ve Mardin’deki bazı belediye meclislerinde yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Gündem

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ katıldığı bir televizyon programında Tolga Akalın hakkında bilinmeyen yönlerini anlattı.

Gündem

31 Mart yerel seçimler sonrası AKP'den CHP'ye geçen Beykoz Belediyesi'nin borçlarını yeni başkanı açıkladı.

Gündem

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk, katıldığı televizyon programında İYİ Parti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

İŞKUR tarafından gerçekleştirilen ve 86 bin işyerini kapsayan bir araştırma, önümüzdeki on yıl içinde öne çıkması beklenen meslekleri açıkladı.

Gündem

Dün Antalya'da gerçekleşen teleferik kazasının sorumlularını CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz açıkladı.