• DOLAR 32,33 %0.16
  • EURO 35,22 %0.08
  • ALTIN 2.247,46 %0.18
  • BİST100 %
  • BITCOIN 65.350 %-4.22
  • ETHERIUM 3.416 %-5.29
7°

Deprem Haberleri

deprem haberleri ve güncel deprem gelişmeleri, deprem ile ilgili tüm video, deprem fotoğrafları ve deprem haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Koceli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şerif Barış, "Bursa'nın içerisinde kırılmamış birçok fay var. İşte bu faylar potansiyel tehlike. İznik-Mekece fayı kırılırsa...

Gündem

Samsun Karadeniz Körfez'de Riçhte ölçeğine göre saat 03.10 sıralarında Yerin 18.27 kilometre derinliğinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

Deprem uzmanları bir şehir için bir araya gelerek uyarılarda bulundu. Uzmanlara göre bu şehir, her an deprem üretebilecek faylarla çevrili...

Gündem

Hatay’ın Samandağ ilçesinde 3.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Gündem

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem oldu. İstanbul dahil çevre illerde de hissedildiği belirtildi.

Turan Dünyası

Kardeş ülke Kazakistan'da Almatı'da yerel saatle 11:22'de şiddetli bir deprem meydana geldi.

Gündem

Kahramanmaraş’ta başlayan depremlerin izleri silinmeye çalışılırken, büyük Marmara depremi konusunda Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür uyarılarda bulundu.

Gündem

Bursa’da bugün 10:45 ve 10:52’de iki deprem meydana geldi.

Politika

yerel seçimlere az bir zaman kalırken İYİ Parti'de istifalar devam ediyor. Bu seferde Ekrem İmamoğlu için partiden istifa ettiler.

Politika

Özgür Özel'in Ekrem İmamoğlu ile arasında çıkan anlaşmazlıklar parti içinde bölünmelere yol açtı. Birçok istifa birden geldi.

Gündem

Kahramanmaraş depremine tanıklık eden foto muhabir ve kameramanların anılarını anlattığı 'Sarsılma' isimli kitap raflarda yerini aldı.