• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
23°

Fatih altaylı Haberleri

fatih altaylı haberleri ve güncel fatih altaylı gelişmeleri, fatih altaylı ile ilgili tüm video, fatih altaylı fotoğrafları ve fatih altaylı haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kredi kartı taksitleri hakkındaki açıklamalarına karşı ağır sözler söyledi.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Sinan Ateş cinayeti davasının işleyişi ve mahkemenin tutumuna ilişkin dikkat çeken yorumda bulundu.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medyada yaptığı son açıklamalarıyla elektrik fiyatlarına ilişkin önemli bir tahminde bulundu.

Politika

CHP'nin lideri Özgür Özel, Fatih Altaylı'nın sosyal medyada sunduğu programa katılarak sorulan sorulara cevap verdi.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, AKP'nin "zam yok" açıklamalarına rağmen, asgari ücretteki ara zam kararının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verileceğini iddia etti.

Politika

Fatih Altaylı: MHP dışındaki oluşumlardan gelecek vaad eden tek parti Zafer Partisi gibi görünse de, bu partinin de bazı zayıf...

Politika

Gazeteci Fatih Altaylı, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede ne istediğini açıkladı.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medyada paylaştığı İsrail- Hamas konuşması gündeme bomba gibi düştü.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'nin kazanımı sonrası Cumhurbaşkanı adayı uyarısında bulundu.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, öğrencilere vaat edilen vergisiz telefonla ilgili bomba iddia ortaya attı. İşte haberin detayları...

Politika

İYİ Parti'nin yaklaşan kurultayında bazı adayların isimlerinin aynı olmasına rağmen doğum tarihlerinin farklı olması ve kişisel bilgilerde tutarsızlıkların bulunması, Fatih...

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Hakan Ural’ın yaptığı bir yorum hakkında konuştu. Altaylı, sert bir dille Hakan Ural'ı eleştirdi.