• DOLAR 32,33 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.13
  • ALTIN 2.409,20 %0.65
  • BİST100 10.278 %0.01
  • BITCOIN 63.099 %-1.8
  • ETHERIUM 3.057 %-3.1
17°

Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Galatasaray, 26. hafta maçında Ankaragücü'ne konuk olacak. Ankaragücü - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor

 Galatasaray'a sevgisini belirterek yaratıcılıklarını yarıştıran çiftler, Rams Park'ta hem Sevgililer Günü'nü kutlayacak hem de Galatasaray-Sparta Prag maçını seyredecek.

Spor

Galatasaray, transfer sezonunun bitimine yakın sürpriz bir kararla Halil Dervişoğlu’nu Hatayspor’a kiraladığını açıkladı.

Spor

 Galatasaray, Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96 forması giyen Derrick Köhn’ü kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi İbrahim Göknar, Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç'a tepki gösterdi. İşte haberin detayları...

Spor

Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Buraya kadar geldiler, bize destek oldular. Herkes üzüntülü, biz de üzüntülüyüz. Rakibi tebrik ediyoruz. Biz çalışmaya devam...

Spor

Galatasaray kafilesi, Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor'a konuk olacağı maç için havayoluyla Trabzon’a geldi.

Spor

Galatasaray’ın Anastasios Bakasetas'ın menajeri ile görüşüp anlaştığı, Trabzonspor ile masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi.

Spor

Beraberliğin kendileri için hayal kırıklığı olduğunu da söyleyen Buruk, "Burada kazanmak istiyorduk. Sahanın kötü olması, hakemin kötü olması, çok fazla...

Gündem

Fenerbahçe, Atatürk’ün barışçıl mesajını taşıyan bir pankartla sahaya girmek isterken, Arap polisler tarafından engellendi.

Gündem

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi kriz yaşandı.

Spor

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, cuma günü Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.