• DOLAR 32,35 %0.29
  • EURO 35,13 %-0.02
  • ALTIN 2.307,18 %1.30
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.761 %2.26
  • ETHERIUM 3.546 %0.97
18°

İBB Haberleri

İBB haberleri ve güncel İBB gelişmeleri, İBB ile ilgili tüm video, İBB fotoğrafları ve İBB haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve başlamasından bu yana karşılaştığı engeller ve zorluklar dikkat çekiyor.

Politika

İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, İstanbul için rakiplerine öneride bulundu.

Politika

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz adaylıktan çekilecek iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Politika

Yerel seçimlere sayılı günler kala AKP'de adaylık sorunu çıktı. Gazeteci Hilal Köylü, canlı yayında iktidar partisinin kulis bilgilerini paylaştı.

Politika

Gazeteci Fatih Portakal Yeniden Refah Partisi’nin İBB adaylığı için kime teklif götürdüğünü duyunca çok şaşıracaksınız.

Politika

İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. Edinilen bilgiye göre iş insanı olduğu ortaya çıktı.

Politika

31 mart   Yerel seçimlere çok az bir süre kala İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde rekabet sürüyor! İlk anket sonuçları geldi! 

Politika

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, metrobüs üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Politika

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Bahçeli'nin kendisi aradığını belirterek, "Ankara'ya gider gitmez kendisini makamında ziyaret edeceğim" dedi.

Politika

Zafer Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını Zafer Partisi’nin bir yetkilisi de Özdağ’ın açıklamasını sosyal medyada duyurdu.

Politika

2016 yılında İBB’nin AKP döneminde arsa satış yöntemiyle 4 günde 27 milyon dolar zarar ettiği bildirildi.

Gündem

Üsküdar sahilde Ali Haydar Şimşek’e ait 'Askadar kafe' İBB tarafından, yürütmeyi durdurma kararı olmasına rağmen hiç bir bilgi verilmeden yıkılmıştır.