• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,04 %0.03
  • STERLIN 44,38 %0.03
  • ALTIN 3.016,16 %0.80
  • BİST100 8.875 %2.55
  • BITCOIN 67.347 %-0.37
  • ETHERIUM 2.629 %-1.83
18°

İBB Haberleri

İBB haberleri ve güncel İBB gelişmeleri, İBB ile ilgili tüm video, İBB fotoğrafları ve İBB haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Milletvekili Buğra Kavuncu, bugün yaşanan deprem nedeniyle olası İstanbul depremine dikkat çekerek iktidara çağrıda bulundu.

Gündem

İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, İBB'nin Taksim Meydanı'nda bulunan Cumhuriyet'in takına suç duyurusunda bulundu.

Politika

İBB, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yeterli temizlik personeli sağlamaması nedeniyle yaşanan hijyen problemlerini önlemek için "Temiz Okul" projesini başlattı.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, AKP'nin İBB'yi yönettiği dönemde depreme yönelik önlem almadığını ve şimdi de başkalarının yaptığı çalışmaları engellemeye çalıştığını belirtti.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan açıklamaya göre, olası bir Büyük Marmara Depremi'nde İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri belirlendi.

Politika

Vaniköy'deki kaçak yapıyla ilgili İBB inşaatın 16 Ağustos'ta mühürlendiğini ve bakanlığa bilgi verildiğini açıkladı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB AKP'de iken olan büyük israfı açıkladı.

Politika

Gazeteci Fatih Portakal Yeniden Refah Partisi’nin İBB adaylığı için kime teklif götürdüğünü duyunca çok şaşıracaksınız.

Politika

İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. Edinilen bilgiye göre iş insanı olduğu ortaya çıktı.

Politika

31 mart   Yerel seçimlere çok az bir süre kala İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde rekabet sürüyor! İlk anket sonuçları geldi! 

Politika

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, metrobüs üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Politika

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Bahçeli'nin kendisi aradığını belirterek, "Ankara'ya gider gitmez kendisini makamında ziyaret edeceğim" dedi.