Özgür Özel'den Adil Karaismailoğlu iddiası: İBB Başkanı yapılacaktı

Özgür Özel'den Adil Karaismailoğlu iddiası: İBB Başkanı yapılacaktı
CHP lideri Özgür Özel, Adil Karaismailoğlu'nun darbe başarılı olsaydı İBB Başkanlığına getirileceğini iddia etti.

CHP lideri Özgür Özel, 6 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Kurultay hakkında açıklamalarda bulundu. Özel, gençlerin 1 günlük tüketim boykotuna destek verdiklerini belirtti ve Adil Karaismailoğlu'nun darbe başarılı olsaydı İBB Başkanlığına getirileceğini iddia etti.

Kurultayın pazar günü yapılacağını ve tüm üyelere açık olacağını vurgulayan Özel, Ekrem İmamoğlu'na özgürlük mitinglerinin her hafta sonu düzenleneceğini söyledi. İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla ilgili olarak, darbenin Erdoğan'ın rakibine yönelik bir girişim olduğunu ifade etti.

Boykot açıklamasında, gençlerin tüketim boykotunun etkili olduğunu ve CHP'nin sürekli boykot ettiği markalar üzerinden bu kampanyayı desteklediğini belirtti.

Ayrıca, Trabzon'daki bıçaklı saldırının tüm şehri temsil etmediğini ve bu tür olayların kendilerini yıldırmayacağını dile getirdi. Özel, yargılamaların TRT'den canlı yayınlanması talebini de gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.