• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.42
  • ETHERIUM 3.267 %2.38
23°

Meral akşener Haberleri

meral akşener haberleri ve güncel meral akşener gelişmeleri, meral akşener ile ilgili tüm video, meral akşener fotoğrafları ve meral akşener haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Meral Akşener, kendisini kızdıran kayınbiraderi Hasan Basri Akşener'e açtığı davadan sonra İYİ Parti'nin eski yöneticilerinden Koray Aydın'ı da mahkemeye verdi.

Politika

İYİ Parti kurucu genel başkanı Meral Akşener, bir haber sitesinde yer alan; "Kurban Bayramı vesilesiyle kendisini ziyaret eden partililere 'Bir...

Politika

Meral Akşener'in eski danışmanı Murat İde, katıldığı televizyon programında Akşener'in Kılıçdaroğlu adaylık oyununu anlattı.

Politika

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, “Genel merkezimizden ve odalardan Meral Akşener’in tüm fotoğraflarını kaldıralım’ önerisinde bulunmuştu.

Politika

İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden ve Meral Akşener tarafından "çok çalışkan kızım" olarak nitelendirilen Sevin Çağlayan, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Politika

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener, İYİ Parti yönetimine yazı göndererek partiden önemli talepte bulundu.

Politika

Afşin Hatipoğlu, katıldığı televizyon programında Meral Akşener'i çılgına çevirecek AKP yorumu yaptı.

Politika

İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşme parti içindeki dedikoduları artırdı.

Politika

İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmesindeki iddialara ilk kez yanıt verdi.

Gündem

İYİ Parti'nin önceki Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir ofis açtığı belirtildi.

Politika

Meral Akşener'in Erdoğan'a sunabileceği tek şeyin İYİ Parti kulislerinde konuşulduğu ifade edildi. İşte haberin detayları...

Politika

İYİ Parti üyesi Mehmet Tolga Akalın, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan görüşmesine dair açıklama yaptı.