• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,19 %0.00
  • ALTIN 2.247,00 %0.15
  • BİST100 %
  • BITCOIN 66.350 %-2.75
  • ETHERIUM 3.390 %-6.01
7°

Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Dünya

Bükreş Büyükelçiliği eski İçişleri Müşaviri ve Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay Özgür Özel tarafından karşılanan heyete bilgilendirme ve ziyaret...

Gündem

Sosyal medyada yayınlanan sohbet odasında Türkiye vatandaşlarından skandal konuşma gerçekleşti. İşte detaylar...

Gündem

Türkiye, Almanların seyahat tercihinde İspanya'yı geçerek ilk sıraya çıktı.

Ekonomi

Türkiye’nin İsrail’den ithalatı gün geçtikçe artıyor. Savaş öncesi yapılan ithalat savaş sonrası arttığı tespit edildi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Arnavutluk Başkanı Edi Rama'nın katılımıyla Türkiye ile Arnavutluk arasında 6 anlaşmaya imza atıldı.

Sağlık

Japon kültürünün etkisini gösteren bir kilo verme formülü Türkiye'den çıkmıştır. Sağlığa çok faydalı olan bu formül zayıflamayada yardımcı oluyor.

Politika

Zeynep Gürcanlı, Rusya Devlet Başkanı Putin'in bir türlü gerçekleşmeyen Türkiye ziyaretiyle ilgili çok dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Gündem

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, yaptığı açıklamada Türkiye’deki balların yüzde 90’ının sahte olduğunu söyledi.

Politika

MTP Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Interpol’ün Türkiye’ye taşınması önerisinde bulundu. Yılmaz: “Aradıkları kimse varsa Türkiye’de” dedi.

Turan Dünyası

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Azerbaycan ile doğal gaz ve petrol alanında çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Gündem

TBMM'de İsveç’in NATO’ya katılımına onay verilmesinin ardından Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Türk Parlamentosunun İsveç'in NATO’ya...

Gündem

ABD’deki bir mahkeme, İstanbul 10’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nin Sezgin Baran Korkmaz davasıyla ilgili yardım talebini erteledi.