• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Tepki Haberleri

tepki haberleri ve güncel tepki gelişmeleri, tepki ile ilgili tüm video, tepki fotoğrafları ve tepki haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Ülkücü Hareket’in tarihini yazan, Ülkücü fikir ve siyaset adamı Hakkı Öznur, Ülkücü Kuruluşları terör örgütü gibi  göstermeye çalışan, başta Almanya...

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral'ın gol sevinciyle ilgili soruşturmasına sert tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Dışişleri Bakanlığı'nın Suriye ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Gündem

Sokak röportajında konuşan AKP'li teyze, ekonomik durum ve zamlar hakkında görüşlerini ifade etmesi sosyal medyada tepki çekti.

Politika

Türkiye Milli Futbol Takımı'nın yenilgisine sevinen Ferhat Encu'ya AKP'den sert tepki geldi. İşte haberin detayları...

Gündem

Diyarbakır'da çıkan yangında hayatını kaybedenler için düzenlenen törene katılan AKP'lilere vatandaş tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı yeni vergi paketini eleştirdi.

Politika

Mehmet Metiner, eski bir AKP milletvekili olarak, AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun engellemesine tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Ankara milletvekili Koray Aydın, Meral Akşener'in Erdoğan'la görüşmesi sonrası açıklama yapmamasına tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP ile olan ilişkiler hakkında önemli açıklamalarda bulunarak tepki gösterdi.

Gündem

Bir vatandaşın İsrail'e tepki göstermesi sosyal medyada gündem oldu. İşte haberin detayları...

Politika

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, İsrail'in Gazze'deki Refah kampına düzenlediği hava saldırılarına tepki gösterdi.