• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Yanıt Haberleri

yanıt haberleri ve güncel yanıt gelişmeleri, yanıt ile ilgili tüm video, yanıt fotoğrafları ve yanıt haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Kuşadası Belediye Meclisi'nde yaşanan gerginlik, İYİ Parti Kuşadası teşkilatında rahatsızlık yaratması sonucu partiden yanıt geldi.

Gündem

Oktay Kaynarca'nın tepki çeken "Türkiyeliyim" sözlerine tokat gibi yanıt Murat Bardakçı'dan geldi.

Politika

CHP lideri Özgür Özel'in "Eğer Sayın Bahçeli memnun değilse, bizim ittifakımız olan Türkiye İttifakı'na katılabilir" önerisine AKP'den yanıt geldi.

Politika

İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmesindeki iddialara ilk kez yanıt verdi.

Politika

Cumhurbaşkanı ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşme sonrası, İYİ Parti yetkilileri "Cumhurbaşkanı yardımcılığı" teklifi iddialarına yanıt...

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, milletvekili transferlerini eleştirilerine karşılık CHP'den yanıt gecikmedi.

Politika

Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Sinan Ateş Davası hakkındaki sözlerine çok geçmeden yanıt verdi.

Gündem

Küçükçekmece’de yaşanan trajik bir olayda Edanur'un ölümü üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine karşılık Ekrem İmamoğlu yanıt verdi.

Politika

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Saray ile müzakere yapılmaz, mücadele edilir" sözlerine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sert yanıt verdi.

Politika

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımına yanıt verdi.

Politika

İsrail ile ticaret tekliflerini reddeden ve belgelerin ortaya çıkmasıyla fikir değiştiren AKP üyelerinin cevapları şaşırtmadı.

Gündem

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Türk halkını “yerel halk” olarak adlandırmasına sert bir şekilde...