• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Yorum Haberleri

yorum haberleri ve güncel yorum gelişmeleri, yorum ile ilgili tüm video, yorum fotoğrafları ve yorum haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Türkiye'de yaşanan enflasyonun temel nedenini açıkladı.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Sinan Ateş cinayeti davasının işleyişi ve mahkemenin tutumuna ilişkin dikkat çeken yorumda bulundu.

Politika

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi potansiyeline dair dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, eski Ülkü Ocakları liderleriyle birlikte, Sinan Ateş'in öldürülmesi davası ile ilgili yorum yaptı.

Politika

Afşin Hatipoğlu, katıldığı televizyon programında Meral Akşener'i çılgına çevirecek AKP yorumu yaptı.

Politika

Gazeteci İsmail Türk, katıldığı bir televizyon programında Sinan Ateş ve MHP ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda siyasilerin mesir macunu kullanımı sonrası yapılan dansına gülmekten kırılacaksınız. İşte o video...

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Hakan Ural’ın yaptığı bir yorum hakkında konuştu. Altaylı, sert bir dille Hakan Ural'ı eleştirdi.

Gündem

Yeniçağ yazarı Selcan Taşçı, Sinan Ateş suikastiyle ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: ''MHP ve Ülkü Ocakları'na yönelen tepki zinhar siyasi...