Hakan Ural’ın İran-İsrail arasındaki gerilimi değerlendirmesi sıkça gündeme geliyor. Altaylı, bu konuya sessiz kalmayıp tepkisini ifade etti ve “Hakan Ural’ı danışman olarak çağıranların onu hangi zeka seviyesi, hangi düşünce yapısı ya da algı ile seçtiklerini merak ediyorumşeklinde konuştu. Hakan Ural’ın sosyal medyada her konuda yorum yapması ve özellikle İran-İsrail gerilimini bir uzman gibi ele alması tartışılıyor.

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında Hakan Ural’a yönelik eleştirilerini dile getirdi. “Hakan Ural gibi bir uzman varken, bu konuyu neden bana soruyorsunuz? Neden benim anlamsız fikirlerimi dinliyorsunuz?” diyerek eleştirilerini sert bir dille ifade etti.

Ucuz Uçak Bileti Bulmanın Püf Noktaları Ucuz Uçak Bileti Bulmanın Püf Noktaları

Altaylı, “Hakan Ural ile oturup konuşabilirim, çünkü o çevreyi tanıyoruz ama diğer konular hakkında tartışmam. Hakan Ural’a kızgın değilim. Az ya da hiç bilgiye sahip olmanın verdiği cesaretle, kendisine yöneltilen her soruya cevap verebilir” dedi ve ekledi:

“Murat Kurum dedi, sonuçlarını gördük…”

“Hakan Ural’ı danışman olarak çağıranların onu hangi zeka seviyesi, hangi düşünce yapısı ya da algı ile seçtiklerini merak ediyorum. Asıl mesele burada. Mesele, Hakan Ural’ın bir şeyler söylemesi değil, onun milyonlarca kişi tarafından izleneceği bir platforma davet edilip fikrini sormak. Eğer bu yapılıyorsa, suç sizdedir. Hakan Ural ‘Murat Kurum’ dedi ve Murat Kurum’un başına gelenleri gördük. Hakan Ural’ı bu tür konularda konuşmaya davet eden kişi, Hakan Ural’dan daha bilgisizdir.”

Kaynak: Haber Merkezi