Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yaptığı büyük hizmeti açıkladı! AKP kendi kazdığı kuyuya düştü Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yaptığı büyük hizmeti açıkladı! AKP kendi kazdığı kuyuya düştü

Beyaz TV'nin spor programı, dün akşam büyük bir skandala sahne oldu. Programın konuğu olan eski futbolcu Sinan Engin'in yorumları sırasında ekrana müstehcen içerikler yansıtıldı. Sinan Engin'in Galatasaray ile ilgili yaptığı yorumlar sırasında, ekranın bir köşesinde Instagram'dan müstehcen resimler paylaşıldı.

Ekran Görüntüsü 2024 05 02 141152

Olay, izleyiciler arasında büyük bir şok ve tepkiye yol açtı. Sinan Engin'in de bu duruma tepkisi gizleyemediği ve program sunucusuna "Ne oluyor lan, ne yapıyorsunuz? Yanlış bir yere girmişsiniz, Google'a girmişsiniz gibi" şeklinde sitem ettiği görüldü.

Ekran Görüntüsü 2024 05 02 141129

Sosyal medyada da hızla yayılan olay, televizyon kanalının dikkatsizliği ve denetimsizliği konusunda tartışmalara neden oldu. İzleyiciler, bu tür içeriklerin televizyon ekranlarına yansıtılmasının kabul edilemez olduğunu belirtiyor.

Editör: Habererk Com