• DOLAR 32,46 %-0.12
  • EURO 34,77 %-0.63
  • ALTIN 2.439,69 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.768 %-1.71
  • ETHERIUM 3.134 %-1.14
16°

Yrp Haberleri

yrp haberleri ve güncel yrp gelişmeleri, yrp ile ilgili tüm video, yrp fotoğrafları ve yrp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 6 ilçeyi kazanan Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Temel Peker, istifa...

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri’deki mitingde yaptığı konuşmada Erdoğan'a çok sert eleştiride bulundu.

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, esnaf turunda İYİ Partililer ve YRP'liler birbirine girerek arbede çıktı.

Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı mitingde ismini anmadan Yeniden Refah Partisi’ni hedef aldı.

Politika

Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kocaeli ziyaretinde AKP standını görmezden geldi.

Politika

Yeniden Refah Partisi’nden ayrılan ve AKP’ye geçeceği iddia edilen İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu hakkında çağrı yapıldı.

Politika

AKP ile YRP arasındaki anlaşmazlıklar sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kasım Gülpınar’ın ses kaydı ortalığı karıştırdı.

Politika

31 Mart seçimlerine sayılı günler kalırken AKP ve YRP arasında yeniden görüşme sağlandı. Nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu.

Politika

Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaş zammının açıklaması sonrası tepki gösterdi.

Politika

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıkları için ittifak yapabileceklerini açıkladı.