Evet ben Baha Sert kaya 32 senedir ülkülerim uğruna her şeyimden ayrı bırakıldığım Türkiye me ve dostlara selam olsun. Evet, bu bizim İsmail hepimizi yazar yapacak, yaparda benim tanıdığım, sevdiğim afacan delikanlı İsmail Türk inandığını kafasına koyduğunu yapar. İsmail i kırmak gibi bir lüksümüz olamazdı haber erk te yazmanı istiyorum ağabey dediğinde hiç düşünmeden İsmail’im sen bilirsin dedim. Belki sizler iyi tanımadığınız için böyle düşünmüyor olabilirsiniz ama İsmail’imiz asla kırılacak ülkücülerden değildir bu böyle biline…

Ben haber erki yıllardır sürgün yaşadığım Avrupa dan takip ederdim ama etkisinin bu denli olacağını itiraf edeyim bunu birkaç günde gördüm ve artık Ülküdaşlarımızla gönül köprümüz olduğuna ayrıca da çok sevindim.Haber erk bu açıdan çok çok önemli.

Biz uzaklardan sevinçleri buruk yaşa sakta acıları çok derinden hissederiz.Ülkenin düşürüldüğü durum,hareketimizin içindeki huzursuzluklara kayıtsız değiliz ama ne var ki elin kolun bağlı !

Buradan Öncelikle Genel başkanımız beyefendi,asil vefalı Devlet ağabeyime sonsuz muhabbet ve selamlarımı iletmek istiyorum.Sn. Genel başkanımızı yaklaşık 50 yıldır yakinen tanır tanıdıkça çok seven bir ülküdaşınızım.İsmail kardeş iminde Sn. Genel başkana karşı duruşu hepimizin taktir ettiği bir husustur.Arkadaşlar teşkilat esastır.Bir çok mafya bozuntusu,menfaatçi saygısız piyonlara söylenecek çok laf bulunabilir ancak bunları muhatap bile almaya gerek yoktur.

Sizlere 60 küsur yaşında bir ağabeyiniz olarak aranıza nifak sokmayın,birbirinizin kıymetini bilin yalnızlığın ne demek olduğunu bizler Mamak zindanlarında,kaçak hayatımızda,sürgün yaşamımızla Avrupa cezaevlerinde gördük! Sadece Devlet Ağabeyimiz sayesinde de unuttuk...Sizler sonradan üzülmeyesiniz diye yazıyorum Genel başkana inanılmaz haksızlıklar yapıldı,yapılıyor bir gün bu gün anlatılmayan,konuşulmayan gerçekler ortaya çıktığında vicdan sahibi her ülkücünün çok üzüleceğini tahmin edebiliyorum.haber erk okuyucularına merhaba dedikten sonra Avrupa dan ülkemize ve ülkücü harekete bakışlarımızı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.