Siyaset ve ekonomine gündemine ilişkin dikkat çeken karikatürleriyle öne çıkan mizah ve gülmecenin usta ismi Emre Ulaş, bu kez de her şeyi bilen "Simpsonlar ailesinin Erdoğan kehanetini" çizdi.

Dünyanın en uzun soluklu çizgi dizilerinden Simpson’lar, gündemde bomba etkisi yapan önemil olayları önceden tahmin etmekle ünlendi. Karikatürist Emre Ulaş da bugüne kadar her gündeme getirdiği doğru çıkan Simpsonlar dizisinin ana karakterleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesini çizdi.

Ulaş, Erdoğan'ın Simpsonlar'dan ekonominin iyiye gideceğine yönelik kehanet sözü aldığına vurgu yapan görüşmesi böyle resmetti:

Emine Erdoğan'ın Simpson ailesinin en küçük bireyini kucağına aldığı görülen karikatürde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Simpson ailesinin babası Homer Jay Simpson’a şunları söylüyor:

“Sayın Homır Simsın’la çok verimli bir görüşme yaptık. Biliyorsunuz Simsınlar dizisi kehanetlerinin gerçekleşmesiyle büyük ün yaptı. Kendisinden bir sonraki kehanetin “Türkiye ekonomisinin adının baş harfleri ‘RTE’ olan bir kahraman tarafından mükemmel hale getirileceği!” olması konusunda söz aldık… Hayırlı uğurlu olsun!”

Editör: Yadigar Hanım