Sinan Ateş cinayeti davasında sorulamayan sorular Sinan Ateş cinayeti davasında sorulamayan sorular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla alınacak tedbirleri duyurdu. Yazılı açıklamada kurban kesim alanlarında denetimlerin süreceği belirtilirken toplu taşımanın da ücretsiz olacağı kamuoyuna duyuruldu.

İBB'den yapılan bayram tedbirleri açıklamasında, 16-19 Haziran'da 4 günlük Kurban Bayramı süresince İstanbulluların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için hazırlıkların yapıldığı ve ekiplerin görevleri başında olacağı belirtildi. Bayramda kentte istenmeyen görüntülerin oluşmaması için de denetimlerin artacağı kaydedilen açıklamada, temizlik çalışmalarının özenle yürütüleceği aktarıldı.

Bu yıl, İBB'ye ait; Avrupa yakasında 2, Anadolu Yakasında 3 olmak üzere toplam 5 tesiste kurban satış ve kesim hizmeti verilecek. Modern barınma ve kesimhanelerin bulunduğu tesislerde, hizmetleri hızlandırmak için en son teknolojiden yararlanıldı. Arızalara karşı ekipler hazır bekletilecek. Kesilen kurban etlerinin paketlenmesi için vatandaşlara 240 bin hijyenik kurban poşeti hazırlandı ve ücretsiz olarak dağıtılacak.

Kaynak: Haber Merkezi