Türkiye Kickboks Federasyonu'nun mevcut başkanı Salim Kayıcı'ya ve onun idaresine karşı eleştirel bir duruş sergileyen ve milliyetçi kimliğiyle tanınan iş adamı İbrahim Murat Gündüz, federasyonun başkanlık seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte, kişisel dostu ve milli takım antrenörü Şahin Eroğlu'na destek olacağını bir kez daha dile getirdi. Gündüz, mevcut başkana karşı adeta bir meydan okuma niteliğindeki tavırlarını sürdürdü.

Daha önce bilinen bir durum olarak, Salim Kayıcı, İbrahim Murat Gündüz'e yönelik olarak, onun doğrudan ve açık sözlü tarzından rahatsızlık duyarak İbrahim Murat Gündüz hakkında, hakaret ve tehdit iddialarıyla beş ayrı şikayette bulunmuştu. 26 Mart 2024 tarihinde Ankara'da 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Kayıcı İbrahim Murat Gündüz'ü sürekli olarak kendisine itibar suikastı düzenlemekle suçladı. Gündüz ise, "Ben suikastçi değilim, itibar suikasti ancak itibarı olanlara yapılır," diyerek kendini savundu.

Duruşmaya yalnız başına katılan Gündüz, Kayıcı'nın yanında getirdiği kalabalık güvenlik ordusuna cesaretle karşı durdu ve "Bir aslan, yüz kuzuya bedeldir," diyerek duruşunu sergiledi. Korkunun hiçbir yarar sağlamayacağını belirten Gündüz, "Beni tanıyanlar bilir, gördüğüm hiçbir şeyden ve hiç kimseyden korkmam," diyerek cesur tavrını ortaya koydu. Ankara Adliyesi'nde Gündüz'ün bu sözleri yankılanırken, Salim Kayıcı ve onun yanındaki koruma ordusu aceleyle adliyeden ayrıldı.

Avrupa Kapılarını Aralamak Artık Çok Kolay! Marina Vize Başvuru Merkezi ile Hayallerinize Ulaşın! Avrupa Kapılarını Aralamak Artık Çok Kolay! Marina Vize Başvuru Merkezi ile Hayallerinize Ulaşın!

Geçtiğimiz hafta Şahin Eroğlu tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan İbrahim Murat Gündüz, burada Eroğlu'nu sonuna kadar destekleyeceğini açıkladı. Bu yemekte kickboks topluluğunun ve politikacıların yoğun ilgisiyle karşılanan Eroğlu, resmen Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu ilan etti. Toplumun farklı kesimlerinden geniş destek gören Eroğlu'nun seçimleri kazanacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Gündüz, iftar yemeğinde yaptığı açıklamalarda, "Yaklaşan seçimlerde bizler, Salim Kayıcı'nın yönetim anlayışına bir son vermek ve Şahin Eroğlu'na desteğimizi sürdürmek adına buradayız. Asılsız iddialara ve tehditlere asla boyun eğmeyeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum," ifadelerini kullandı. İbrahim Murat Gündüz “Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: İsmail Türk