MHP'den 154 kişilik ifşa listesi: Hesaplaşacağız! MHP'den 154 kişilik ifşa listesi: Hesaplaşacağız!

Ankara'da Türk Mühendisler Derneği tarafından "Türkiye Yüzyılında Mühendisler" başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Etkinliğe MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Bilim Teknoloji ve Yenilikler Kurulu üyesi Dr. Osman Coşkun, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sendika başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Panelde konuşan Yaşar Yıldırım, Türkiye'nin uluslararası alanda önemli bir konuma geldiğini ve savunma sanayiinde ihracat yapan ülkeler arasında yer aldığını belirtti. Türk Mühendisler Derneği'nin, Türkiye'nin ve Türk mühendislerinin gelecekteki çatısı olacağını vurguladı. Güçlü olmanın önemine değinerek, mühendislerin milli ve dini duygularla donanmış olması gerektiğini ifade etti.

Önder Kahveci ise mühendislerin, insan ihtiyaçlarını karşılamak adına gerçekleştirdikleri planlama, üretim ve inşa faaliyetleriyle medeniyetin mimarları olduklarını söyledi. Son yıllarda yaşanan afetlerle mühendisliğin öneminin bir kez daha anlaşıldığını ve mühendislerin ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi gerektiğini dile getirdi. Kahveci, mühendislerin refah seviyesinin artırılması için gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi