İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Eşi Dilek İmamoğlu’nun da katıldığı mitingde İmamoğlu, Sancaktepelilere otobüs üzerinden seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Sancaktepe’de, “Bakın geçen bir mitingde söyledim. Çocuk diyor ki 'Geçen sene Eti Cin’i 1,5 liraya alıyordum şimdi 4 liraya alıyorum'. Onlar bile enflasyonu biliyor. Bunları tez elden bir gün bile, bir gün bile bunlara çok, pazartesi günü tıpış tıpış evlerine yolluyoruz. Benim güzel insanlarım, benim güzel vatandaşlarım, millet yoruldu” sözlerini kullandı.

İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları şu şekilde:

“YARADAN BİLE ÜMİDİNİ KESMİŞ BU KULLARINDAN”

“Bunlar, diyor ki oy verenler milli, onlara oy vermeyenler milli değil. Bunlar diyor ki onlar diyor ki onlara oy verirsen meşru bize oy verirsen darbeci. Bak ben size bir şey söyleyeyim, dualarımız bile artık onlara yetmiyor. Ben Allah akıl versin diye dört buçuk senedir dua ediyorum, yetmiyor bunlara. Yaradan bile ümidini kesmiş bu kullarından.”

“BU SEÇİM SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ SEÇİMİ“

“Bakın sevgili hemşerilerim bir olacağız, bir arada olacağız bu vatan için bu millet için, bu canım bayrağımız için mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Bir kişi bile dışarıda kalmayacak. Bir kişi bile, aç açıkta kalmayacak. Millet İttifakı bu yolun önemli bir unsurudur. Bu bir seçim ama birinin gideceği, birinin kalacağı bir seçim değil. Bu seçim bir sistemin değişmesi seçimi. Bu seçimde ben bilirim diyen gidecek, biz diyen gelecek. O biz diyen, Kemal Kılıçdaroğlu'dur. O biz diyen, hak, hukuk, adalet mücadelesini veren Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Devlet insanıdır, vicdan sahibidir, ahlaklı, erdemli bu milletin bir tek kuruşuna bile sıkıntı getirmeyecek bir Cumhurbaşkanıdır. Sizi tekrar görmek, sizi tek tek kucaklamak, sizin her birinize bu candan, içten güzel sevgilerimi iletmek, yine bana burada nasip oldu. Allah bizi hiç ayırmasın, Allah milletimizi bizden ayırmasın. Hep size güzel hizmetler verelim. Şimdi 14 Mayıs'a az kaldı. 14 Mayıs'a kadar benim Sancaktepe'deki hemşerilerim her saatini bu milletin geleceği için çocuklarımızın geleceği için gençlerimizin geleceği için çalışmaya, bir olmaya, birlikte olmaya ve hep birlikte sandığa gitmeye, insanlarını ikna etmeye çok çalışmaya sandıklarını boş bırakmamaya, sandıklarda görev almaya hazır mıyız?”

Editör: Ali Özyiğit