Oyuncunun ölüm haberini, Aralık 2021'de katıldığı MLS ekibi Charlotte FC duyurdu. İngiliz oyuncunun Miami yakınlarında bir tekne kazasında yaşamını yitirdiği bildirildi.

Charlotte Sportif Direktörü Zoran Krneta olaya ilişkin, "Gerçekten inanılmaz bir baba, sevgi dolu bir insan ve olağanüstü bir insan olan Anton Walkes'i kaybetmekten dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz" açıklamasını yaptı.

Eski kulübü Portsmouth da oyuncuyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı ve, "Portsmouth'taki herkes, Anton Walkes'in vefatını öğrenmekten son derece üzgün. Bu zor zamanda ailesinin yanındayız" ifadesi kullanıldı.

BİLİNCİNİ YİTİRMİŞ HALDE BULUNDU

ABD'nin Miami eyaletinde çarşamba akşamı Miami Deniz Stadyumu yakınlarında iki tekne kaza yaptı. Miami polisi, kazada yaralananlardan birinin 25 yaşındaki oyuncu olduğu doğrulamıştı. Walkes'in bilinçsiz bir halde bulunduğu ve durumunun kritik olduğu belirtilmişti 

MLS ekibi Carlotte FC daha sonra yaptığı açıklamada Walkes'in vefatını, "Anton Walkes'in bu sabah trajik bir şekilde vefat ettiğini paylaşmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Huzur içinde yatsın" sözleriyle duyurdu. (HABER MERKEZİ)

Editör: Bumin Kağan Muti