Zodyak kuşağında yer alan 12 burç, kişilerin davranış şekillerini ve karakteristik özelliklerini belirliyor. Burçlar ateş, hava, toprak ve su olmak üzere 4 gruba ayrılırken, burçlar kadar bulundukları gruplar da kişiliğe etki ediyor.

Bu gruplara göre bazı burçlar sakin ve uyumluyken, bazı burçlar daha sinirli ve kavgacı olabiliyor. Yaapılan bir araştırma en huysuz ve en sinirli 3 burcu belirledi. Onedio sitesinde yer alan içerikte, en huysuz burçların listesi paylaşıldı.

İşte o burçlar:

BAŞAK

Başak burçları asla bir arkadaş grubuna uyum sağlamaz, başkalarının fikirlerine saygı göstermez. Onların kendi bildikleri ve düşündükleri daima doğrudur! İkna etmesi en zor burçlardan olan Başak burçları karşısındaki insanı eleştirmekten de geri durmaz. Onlar için daima kusurlu olan bir şey vardır ve onlar ısrarla o olumsuz detayı bulur, çıkarır.

Memnuniyetsiz olan Başak burçlarını mutlu etmek çok zordur. Her ne kadar huyuna gitseniz de bu kez onu idare ettiğinizi düşünüp sorun çıkarmaya devam edebilir.

AKREP
Akrep burçlarına bulaşmayın da ne yaparsanız yapın! Rahatsız edilmedikleri sürece zararsız olan Akrep burçlarının bam teline dokunursanız, tıpkı burç simgesi gibi, sizi sokacaktır. Üstelik manipülasyon yapmayı çok iyi bilen bu burçtaki kişiler duygusal anlamda üzerinize rahatlıkla gelebilir. Sinirleri oldukça kuvvetlidir, siz ağlarken intikam yeminleri edebilir. Acıması yoktur!

Uyum göstermekten de pek hoşlanmayan bu burcun insanı için huzur önemlidir. Huzurunu kaçıran herkesin huzurunu kaçıracaktır.

ASLAN
Aslan burçları kendilerine duydukları hayranlığı hayatları boyu kimseye yakıştırmaz. Bu nedenle eğer sevgisini kazanamadıysanız sizi yerden yere vurmaktan çekinmeyecektir. Ateş enerjisi ile girdiği tartışmalardan daima haklı çıkarlar.

Geçinmesi çok zor olan Aslan burçları asla sözünü esirgemez. Memnuniyetsizliği nedeniyle de gruba ayak uydurmaktan hoşlanmayacaktır.

Editör: Yadigar Hanım