İYİ Parti ve CHP İttifakı'nın bozulması sonrasındaki tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili Buğra Kavuncu kendisinin arabuluculuk yaptığı iddiasına cevap verdi. Bu cevaba İsmail Türk yorumu gündemi sarstı.

Kavuncu, şu sözleri kullandı:

Erdoğan’lı çay sohbetine YRP davet edilmedi Erdoğan’lı çay sohbetine YRP davet edilmedi

"Hür ve müstakil hareket edeceğimizi ilan ettiğimizden beri, kurumsal operasyon, her akşam bir kanalda, ya İYİ Partimizi ya da bizlerden birini itibarsızlaştırmak üzere devam ediyor. Partinin yetkili kurullarının aldığı kararlar ortadayken, "kendine görev biçtiğini" dile getirip arabuluculuk adı altında pazarlık yürüttüğünü söyleyenler şimdi gelmiş benim adım üzerinden İYİ Partimizin içini karıştırmaya niyetleniyor. Bu gerçek dışı iddialardan medet umanlar şunu çok iyi bilmelidir ki yel kayadan toz alır. Ne yaparsanız yapın, ne derseniz deyin, hür ve müstakil yürüyüşümüz onurumuzdur ve Türk Milleti'nin buna ihtiyacı vardır. Kişisel menfaatleri elinin tersiyle iten İYİ Partililer olarak milletimizi ne iktidarın lümpenleşmiş siyasal anlayışına ne de kendi fikrine tapanların ve dünyayı sadece kendinden ibaret sayanların dayatmacı yaklaşımlarına mahkum etmeyeceğiz."

Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Türk Kavuncu'nun paylaşımının altına yazdığı yorum diikkat çekti.

İşte o yorum:

"İşte sizin dostluğunuz  bu kadar imam oğlunun kankası sendin İbrahim Özkan’ı yoldan çıkartıp pazarlıklara oturtan da sendin ihaleleri paylaşan da sendin şimdi günahsız biri olarak çıktın kenara öyle mi insanları salak yerine koymayın"

Kaynak: Haber merkezi