AKP'den Yavaş'a olumsuz yanıt AKP'den Yavaş'a olumsuz yanıt

DEM Parti ve Yeniden Refah Partisi’nin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu. Memleket Partisi de aday göstereceğini belirtti fakat henüz kimin yarışacağı netleşmedi. CHP’den Ekrem İmamoğlu, AKP’den Murat Kurum, İYİ Parti’den Buğra Kavuncu, Zafer Partisi’nden Azmi Karamahmutoğlu ve bağımsız aday Taylan Yıldız İBB Başkanlığı için mücadele edecek. Memleket Partisi’nden Mehmet Sevigen ve Saadet Partisi’nden Birol Aydın’ın da aday olacağı söyleniyor.

Mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, hem iktidarın hem de muhalefetin adaylarıyla karşı karşıya. Acaba İmamoğlu taban ittifakını sağlayabilecek mi?

Gökçe Çiçek Kösedağı, Medyascope Haber Müdürü Göksel Göksu’yu ağırladı. DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantı gerçekleştirdi. Toplantının en çok ilgi çeken gündem maddesi Başak Demirtaş ile ilgili yorumlardı. Medyascope Ankara muhabiri Berfin Bayır ayrıntıları paylaştı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu saat 13.00’te bir araya geldi, Parti Meclisi ise saat 18.00’de toplanacak. Henüz açıklanmayan büyükşehir belediye adaylarının bir kısmının bugün kamuoyuna duyurulması planlanıyor. Medyascope Ankara muhabiri Cansu Timur CHP’deki aday belirsizliğini ve görüşmelerde nelerin ele alınacağını aktardı.

Kaynak: medyascope- Gökçe Çiçek Kösedağı