Milliyetçi Türkiye Partisi Genel Başkanı  Ahmet Yılmaz,İstanbul'un 1920'de Atatürk tarafından tekrar fethedildiği üzerine yaptığı video sosyal medyada viral oldu.

 MTP  Genel Başkanı Ahmet Ylmaz sosyal medya hesabından paylaştığı videoİstanbul'un ikinci kez Atatürk tarafından fethedildiğini ve bunun herkes tarafından bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Özgür Özel-Erdoğan görüşmesi adeta 'Dağ fare doğurdu' dedirtti Özgür Özel-Erdoğan görüşmesi adeta 'Dağ fare doğurdu' dedirtti

Sözlerine şu şekilde devam etti:
Araplaştığımız için Türk’e düşman olduğumuz için, Arap kültürünü İslam diye bu millete pazarlayıp Milletin beynini uyuşturu uyuştura Araplaştırdığımız için, Fatih Sultan Mehmet Han hazretleri’nin aldığı İstanbul’u 1920’de İngiliz, Fransızlara geri verdiğimiz niye söylemiyorsunuz? Vermedik mi?
1920’de padişahımız İngiliz yüzbaşısından izin almadan İstanbul’da sokağa mı çıkabiliyordu?
Selamlığa çıkıp Cuma’ya falan mı gidebiliyordu ? Kimi aldatıyorsunuz? Gerçekleri çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Biz bugün İstanbul’u birinci fetheden Fatih Sultan Mehmet Han’ın ve daha sonrasındaki gelenlerin torunları, evlatları olarak biz gerçeği istiyoruz. Ve milletimize de bunları anlatmaya devam edeceğiz. 1920’de İngiliz ve Fransız geldi İstanbul’u bizden geri aldı. Peki İstanbul’u Fetheden asker güzel asker miydi hadis böyle miydi? Orayı fetheden komutan güzel komutan mıydı? Bunu da Siyasallaştıracak mısınız? Yalan söylemeye devam edecek misiniz? Evet ne yazık ki İstanbul’u kaybettik 1920’de birinci Fetheden kimdi 1453’te Mehmet.
Peki 1920’de İngilizlere, Fransızlara  verdiğimiz İstanbul’u kim geri aldı bize ? Niye birinci alınca fetih oluyor! İkinci alınca olmuyor mu? Fatih Sultan Mehmet Han’a gelince ikinci Mehmet’i Fatih sultan Mehmet han yapıyor. Peygamber Efendimizin hadisi  ona gelince hadis de ikinci defa orayı bize geri alan bu mahallenin çocuğu, bu milletin Başbuğ Mustafa Kemal Han’a gelince İngilizi, Fransız‘ı kafasına vura vura bu memleketten geri atıp Fatih’in emanetini geri alınca Mehmet’e geçen peygamber efendimizin hadisi Mustafa’ya geçmiyor mu?

Editör: Habererk Com