Astrolog Lisa Stardust, herkesin en uğurlu zamanlarını belirledi. 

Astrolog Lisa Stardust'un 2023 öngörüleri şu şekilde:

koç1

KOÇ

Koç burçları, bu yıl kendilerini sevmeyi öğreniyor. Son zamanlarda kendilerinden bolca taviz veren koçlar, kendilerini yeniden kucaklıyor. Şansın pırıl pırıl parladığı dönem ise baharın habercisi nisan ayı… Jüpiter’in yılın ilk yarısında bu burca geçmesiyle şans yüzlerine gülüyor.

20 Nisan’da ise bu burçta yaşanacak Güneş tutulması bazı yeni fırsatların habercisi olacak ve koçları daha bağımsız, yeteneklerine daha çok güvenir hale getirecek. Bu da bahar döneminde bazı büyük yaşam değişikliklerini beraberinde getirebilir.

Stardust, koçların bu dönemden faydalanmaları gerektiğini belirtiyor: “Venüs ve Jüpiter, koç burcu güneşiyle bağlantı kuracağından, bu zamanlarda sizin için pek çok canlandırıcı ve pozitif enerji var. Her yerde hoş bir hava var, bu nedenle harekete geçmeniz ve bu olumlu değişim şansını kucaklamanız akıllıca olacaktır.”

BOĞA1

BOĞA

Mayıs ayında yıldızlar boğa burcu için parlayacak. Evet, son birkaç yıldır biraz kafaları karışan boğa burçları, nihayet 2023’te toparlanmaya başlayacak. Son 18 aydır bu burcu harekete geçiren tutulmalar bu yıl sona erecek.

Jüpiter’in birkaç aylığına bu burca dalmasıyla mayıs ayında yıldızlar çok daha parlak görünecek. Bu nedenle yeni bir fırsat veya yeni bir başlangıç için risk almaya hazır olanları şans yalnız bırakmayacak.

Stardust, boğalar için özellikle kariyer ve parayı işaret ediyor: “Şans ve genişlemenin burcu Jüpiter burcunuzdan hızla geçerken parayla ilgili arzularınız bu ay sizin için yerine getirilecek. Yeni bir girişim veya fırsat keşfetmek istiyorsanız, şimdi özgeçmişinizi güncelleme zamanı.”

İKİZLER

İKİZLER

Özellikle yılın ilk birkaç ayında arzuları ve hedefleri için kafa karışıklıkları yaşayacak olan ikizler burçları, merak etmesin; tüm yıl böyle geçmeyecek. Hayatları için ciddi hamleler yapmak isteyip motivasyon yoksunluğundan yerinde sayarken bu yıl haziran ayı bu burca kucak açacak.

Haziran’ın sıcaklığı, planlarını eyleme geçirmek için ilham verecek.

Stardust, ikizler için şansın, aşktan ziyade kariyer için yardımcı olacağını söylüyor: “Fazlalıkları bırakıp ilerlemek için harika bir zaman. Bu yıl İkizler burcunun odak noktası aşk değil; bunun yerine hızlı kariyer gelişimine odaklanmalısın. Yay burcundaki dolunay, sonunda seni risk almaya ve yeni maceralar aramaya itecek bir ateş yakacak.”

YENGEÇ1

YENGEÇ

Stardust’a göre; yengeçler ise ağustos ayında fırsatları yakalayacak.

Son birkaç ay derin bir iç gözlem zamanı geçiren yengeç burçları 2023’ün ilk yarısında, ideal yaşam tarzına daha da yaklaşmak için günlük rutininde ve alışkanlıklarında bazı stratejik değişiklikler yapabilir.

Bu yıl, özellikle ağustos ayı boyunca, finansal başarı için pek çok harika fırsat yaratacaklar.

Stardust, “Aslan burcundaki yeni ay, kariyerinizde bir sonraki adımı atmanız için ihtiyacınız olan güven ve ilhamı artıracak. Liderlik becerileriniz hakkında öğrendiklerinizi alın ve dünyaya gösterin” diyor.

ASLAN1

ASLAN

Bu yıl aslanlar için odak noktası belli: Aşk, aile ve ilişkiler. Ayrıca kendilerine odaklanacak olan aslanlar, zorlu zamanlardan da geçebilirler. Ancak bu burçtaki Venüs gerilemesi sayesinde, eylül geldiğinde işler daha iyiye gidecek.

Stardust, “Bu, aşk hayatları için gerçekten aydınlatıcı olacak. İlişkilerde de kendinizi, aylardır olduğundan daha yakın, daha hafif ve daha bağlantılı hissedeceksiniz” diye açıklıyor aslan burçlarını bekleyen şanslı dönemi.

BAŞAK1

BAŞAK

Bu yıl başak burçları için çok daha sakin bir yıl öngören Stardust, bu burcun kendini asıl 2024 için hazırladığını belirtiyor. Yine de hiç mi şans yüzüne gülmeyecek diye sorarsanız yılın henüz başında başaklar için güzel bir dönem var.

Başak burçları bu yıl yarım kalmış işlerini bitirmeye odaklanırken, yaz ortasındaki Merkür gerilemesiyle romantik ilişkilerini sorgulayacak ve ihtiyaçlarını, kimin ve neyin enerjisini hak ettiğini anlayacak.

Stardust, bu burç için en şanslı dönemi şu şekilde açıklıyor: “Başak burcu için en şanslı ay, yılın başındaki şubat ayı olacak. Bu, üzerinizdeki baskıyı azaltmanız ve büyük düşünmeniz için harika bir zaman olacak. Balık burcundaki yeni ay, yaratıcı yanınıza erişmenizi ve korkmadan hayallerinizin peşinden gitmenizi sağlayacak. Bu yıl sizin için biraz yavaş geçebilir, ancak çok şanslı ve hızlı hareket eden bir 2024 için zemin hazırlaması açısından çok önemli olacak.”

terazi1

TERAZİ

Bu yıl teraziler için, tamamen denge bulmakla ilgili olacak. Sosyal hayatlarında, kariyerlerinde ve kişisel ilişkilerde çok fazla hareket olacak. Nispeten yavaş bir başlangıç yaşasalar da özellikle para ve kariyer beklentileriyle ilgili olarak, yaz aylarında işler toparlanacak.

Stardust, terazilerin en şanslı döneminin temmuz olacağını belirtiyor: “Başarınızı ileriye taşımak ve çabalarınızı destekleyenleri hatırlamak için ilham alacaksınız. Dostluk ve eğlence dolu bir yaz olacak. Bu süre zarfında harika iş fırsatları da sizi bekleyecek.”

AKREP1

AKREP

Uzun süredir biraz sıkıntılı olan akrep burçları bu yıl nihayet rahat bir nefes almaya başlayabilir. Yine de çok kolay bir yıl beklemiyor; hayatlarındaki bazı dramatik olaylar nihayet sona ereceği için akrepler bu yıl büyük inişler ve çıkışlar yaşayacak. Son 18 aydır bu burcu kasıp kavuran tutulmalar, bu yıl son gösterisini yapacak ve nihayet akreplerin üzerindeki baskı da kalkmış olacak.

Stardust, akrepler için ekim ayına dikkat çekiyor: “Ekim ayında meydana gelen dört tutulmadan ikisi ile son birkaç yıldır size yük olan her şeyin bir şekilde sona ermesini bekleyebilirsiniz. Merkür ayın sonuna doğru bu burca girdiğinde, yılı güçlü bir şekilde tamamlayacaksınız.”

YAY1

YAY

Yay burcunun 2023 teması belli: Büyüme, keşif ve yeni olasılıklar. Yaylar için bu yılın başlangıcı, karmaşayı ortadan kaldırmak ve hayatlarındaki dağınıklığı temizlemek için harika olacak. Toksik ilişkilerin sona ermesi ve kötü patronların kenara atılması ihtimali var; üstelik kapanan tüm kapılar yenilerinin açılmasına yol açıyor.

Yaylar için en şanslı dönemi ise aralık ayı olarak belirliyor Stardust; “Yay burcu bu zamanda yeni felsefelere ve deneyimlere daha açık hissedecek. Bu yüzden yılın ilk yarısında enerjinizi korumanız ve fırsatın kapınıza gelmesini beklemeniz akıllıca olacak.”

OĞLAK1

OĞLAK

Oğlak burçlarını, yılın ilk yarısında birkaç çatışma ve güç mücadelesi bekleyebilir; ancak yaşanacaklar, dahil olan herkes için daha derin bağlantılara ve daha adil uzlaşmalara yol açacak ve şanslı bir kasım ile sonuçlanacak.

Stardust, oğlaklar için kasım ayının önemli olacağını belirtiyor: “Bu yıl aklınızda aile ve mali konular var ve tüm sıkı çalışmanız ve fedakarlıklarınız bu ay karşılığını bulacak. Gezegensel yöneticiniz Satürn aylarca geri hareket ettikten sonra nihayet ileri doğru hareket edecek ve böylece iletişimin daha sorunsuz olduğunu deneyimleyebileceksiniz. Çabalarınız ödüllendirilirken rahatlamaya hazır olun!”

KOVA1

KOVA

Kovaları bu yıl şans daha ilk aydan yakalıyor. Ocak ayı, geçen yılki tüm sıkı çalışmalarının bir sonucu olarak büyük bir bolluk getirecek. 2022’de hayat kova burçlarını, birbiri ardına döngülere atarken, yeniden stratejiler belirlemeleri gerekti. Ve artık bir sonraki başarılarına doğru ilerlerken, onları hiçbir şey engelleyemez.

Kovalar, bu yıl sıkı çalışmalarının karşılığını alacak, özellikle de yıldızların onların lehine hizaya geldiği ocak ayının ilk haftalarında.

BALIK,1

BALIK

Mart ayı, tatlı ve hassas balık burcu için bir dönüşüm yılını başlatacak. Bu süre zarfında bakış açılarını ifade etmede daha fazla güven hissedecekler.

2023’te genişlemeye ve büyümeye yer açmak için tüm yüklerden kurtulmak isteyecekler.

Editör: Merve Kankan