Cumhuriyet’in derlediği habere göre, Son yıllarda oldukça sıkı fıkı olduğumuz büyük beden stili oversize, bu kış da söz sahibi olacak. Özellikle çabasız ve rahat şıklık konusunda kurtarıcı olarak görülen oversize kaban ve montlar, bu sezonun olmazsa olmazlarından.

Yine 2022 kış trendleri içerisinde omuzdan düşen ve eteklerin üzerine sarkan salaş kazaklar, oldukça popüler parçalar arasında yerini alıyor. Yine kışın daimi sembolleri triko parçalar, elbiseden kazağa her yerde kendini gösterecek. Oversize dış giyimde gri, beyaz ve lacivert gibi nötr tonların oldukça başarılı sonuçlar verdiğini de ekleyelim.

DERİ PARÇALAR

Artık sadece dış giyim departmanıyla sınırlı olmayan deri, bu sezon çok yönlü tasarımlarla ön plana çıkıyor.

Geçmiş yıllarda genellikle paltolar ve ceketler için ciddi ve gizemli bir ürün olarak kullanılan deri, bu kış büstiyerlerden pantolonlara kadar benimsenen bir ürün olacak. Deri gömlekleri kot pantolonlara kombinlerken; deri pantolon ve etekleri, balıkçı yaka kazaklarla eşleştirebilirsiniz.

BOMBER CEKET

Geçtiğimiz senelerde büyük bir patlamayla vintage tarzı yansıtan bomber ceketler, bu kış tekrar yükseliyor. Özellikle kot pantolon ve taytlarla görmeye alışık olduğumuz bomber ceketleri, bu kış bilekte çizmelerle tamamlayabilirsiniz.

BÜSTİYERLERE MERHABA!

80’lere damgası vuran kum saati vücut tarzını ortaya çıkaran kıyafetleri, önümüzdeki günlerde oldukça göreceksiniz. İnce bel furyasının geri dönmesiyle birlikte özellikle korseli büstiyerler, bele oturan etekler bu kış revaçta olacak parçalar arasında yerini alıyor.

ESKİLER DOLAPTAN ÇIKIYOR: KLASİK ÖRGÜLERE DÖNÜŞ

Triko ve örgü kıyafetler, bu kışın en popüler parçaları olarak öne çıkıyor. Dünyada artan doğalgaz maliyetleri düşünüldüğünde bu kış triko ve örgü trendi, insanlar için oldukça işlevsel olacak.

Kalın örgü stiliyle işlenmiş battaniye kazaklar, örgü mini eetekler, triko hırkalar sezona damga vurması beklenen parçalar arasında yerini alıyor.

Editör: Habererk Habererk