Geçtiğimiz günlerde, başarılı oyuncu Ebru Şahin ile hayatını birleştirme kararı alan Cedi Osman, Makedonya’da sade bir düğün ile evlendi. Televizyon kanallarının yıldızı Ebru Şahin ve Basketbolun başarılı oyuncusu Cedi Osman artık evli.

28 yaşındaki başarılı oyuncunun hayatı hem evlilik hem de yeni takıma transferi heyecanıyla dolu. 2017 yılından beri NBA’de Cleveland Cavaliers takımında forma giyen basketbolcu Cedi Osman, takas ile gerçekleşen yeni takımını açıkladı.  Cedi Osman’ın yeni takımı San Antonio Spurs oldu.

Miami Heat, San Antonio Spurs ve Cavs arasında yapılan üçlü takasın sonucunda Spurs’ün yolunu tutan Cedi, 16 numaralı maç formasını giydiği Cleveland Cavaliers’e veda etti. Cedi Osman, 2017-2018 sezonundan bu yana 404 maça çıkarken 9.7 sayı – 3.0 ribaund – 2.0 asist ortalamaları yakalamıştı.

Cleveland da Cedi Osman için twitterdan bir veda mesajı yayınladı: ”Profesyonelliğin, liderliğin ve basketbola olan sevgin bugün Cleveland’da sahip olduğumuz kültürü inşa ederken çok kritikti. İnanılmaz altı yıl için teşekkürler ve San Antonio’da bol şans, Cedi!”

cleveland

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı