Para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? 7 Ocak 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

KOÇ: İşinizle ilgili gelişmelerden memnun kalmayabilir ve kapasitenizi artırma yoluna gidebilirsiniz. Sürekli değişen düşüncelerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Bugün, sessiz kalmayı yeğlemelisiniz.

BOĞA: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Siz, dostluğu seven biri olarak iyilik yapmanız için size fırsat doğuyor. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşarak çözüm arayacaksınız.

İKİZLER: Bugün kendinizi tek bir alanda çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Bazı yeniliklere ihtiyacınız var.

YENGEÇ: Birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Bugün yakın ilişkilerinize uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Bugün gizemli olayların peşine düşerek çözümleyici tarafınızı tatmin etmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Önemsiz şeylerin üzerinde fazla durmaya başladınız. Düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın davranışlarını eleştirmemelisiniz. Engeller karşısında pes etmeyin.

BAŞAK: Bugün tavırlarınızla üstün bir imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorluyor ama bunu yaparken kimseye hesap vermiyorsunuz. Böyle yapacaksanız çevreniz tarafından yargılanmayı da göze almalısınız.

TERAZİ: İlişkilerinizi sorgulamaya başladınız. Duygularınızla baş başa kalıp çevre koşullarından uzak kalmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizle yalnız kalmak isteyişinizi çevrenize anlatmanız mümkün değil.

AKREP: Uğraş verdiğiniz alanda kendinize sabır empoze etmelisiniz. Ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin, kısa süreli olarak bazı işlerinizi onlara devredin. Bugün kendinizi dinlendirmelisiniz.

YAY: Sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Bugün duygusal konularınızı arkadaşlarınızla paylaşma ihtiyacı içinde olacaksınız.

OĞLAK: Sıra dışı davranışlarınızla güçlü bir performans sergiliyor ve arkadaşlarınızın hayretler içinde bırakıyorsunuz. Yaşamınızın değişen değerlerinden rahatsız olmadan çevrenizi sorgulamayı seviyorsunuz.

KOVA: Birçok konuda fevri davranışlarınız nedeniyle sizi uyaran kişilere aldırmıyorsunuz. Tahmin etmediğiniz noktalardan gelen hatanın boyutu çok küçük olsa da siz onu düzeltme süresini uzatıyorsunuz.

BALIK: Finans konuları ile ilgili öngörülerde partnerinizin fikirlerini de almanız iyi olacak. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için inatçı tarzınızdan vazgeçin. Bugün ayrıntılar ve sezgiler önem kazanacak.

Editör: TE Bilişim