İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A ekibi Lazio'nun başarılı forveti Ciro Immobile, Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada 5 hazırlık maçı yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, çıktığı hazırlık maçlarında Rayo Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3 yenildi. Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Lazio'ya 2-1 mağlup olmuştu. Aslanlar, Fransız temsilcisi Toulouse'u ise 2-1 yendi.

Lazio'nun golcüsü Ciro Immobile, hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a karşı daha önce de oynadım, yine enerjik ve kaliteli gençleri vardı. İyi bir takım gördüm sahada. Bu sayede bizim için de iyi bir test oldu. Ligde verilen arada 2 güzel maç yaptık ve en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. İki takıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Dünya Kupası ile ilgili görüşlerini de dile getiren Lazio, "Güzel bir turnuva oldu. Dünya Kupası'nda her zaman şampiyonları, en iyileri görüyoruz ve duygulu, heyecanlı maçları yaşıyoruz. Turnuvanın en başından beri isteğim, Messi'nin kariyerini bir kupayla taçlandırmasıydı" diye konuştu.

Editör: Yadigar Hanım