Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Saran Holding ile varılan anlaşmayla kulübün borcunun ödeneceğini duyurdu. Engin Koyun, İYİ Parti’den Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve Veli Başkurt ile birlikte iş insanı Sadettin Saran’ı makamında ziyaret etti.

Geçmiş dönemde Sefa Sirmen başkanlığında 14 milyon lira olarak kaydedilen borç miktarı, yapılan görüşmeler sonucunda 7 milyon liraya düşürüldü. Kalan borç miktarı ise gelecek sezon yapılacak reklam anlaşmalarıyla karşılanacak ve böylece Kocaelispor’un kasasından herhangi bir ödeme çıkmayacak.

Başkan Koyun, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Kocaelispor’umuz için hayırlı bir gelişme oldu. Saran Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadettin Saran ile kulübümüzün alacakları konusunda anlaşma sağladık. Bu toplantının gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan’a, alacakların ön ödemesinde desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Tahir Büyükakın’a, ödeme planlamasında telefonla destek olan İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e ve gösterdikleri fedakarlık için Sayın Sadettin Saran’a teşekkür ediyorum.”

İYİ Parti'den usulsüzlük iddialarına açıklama İYİ Parti'den usulsüzlük iddialarına açıklama

Kaynak: Haber Merkezi