İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası! İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası!

İYİ Parti’nin Esenyurt Belediye Başkanı adayı Muharrem Yıldız ve ekibi, seçim kampanyalarının son etkinliği olarak Papatya Caddesi’nde coşkulu bir yürüyüş düzenledi. Yıldız, “Esenyurt halkına ulaşmak için büyük çaba sarf ettik ve projelerimizi anlattık. Halkın desteğine güveniyoruz ve yarın seçim sonuçlarını bekleyeceğiz” dedi.

Esenyurt’taki İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nden başlayan ve Papatya Caddesi’nde son bulan yürüyüşte, Yıldız ve beraberindekiler davul ve zurna eşliğinde ilerledi. Yolda karşılaştıkları vatandaşlar ve esnafla selamlaşan Yıldız, çocuklara şeker ikramında bulundu.

Yıldız, “Esenyurt’ta sürpriz bir zafer elde edeceğimize inanıyorum” diyerek, “Seçim kampanyamızın son gününde, yarın herkesin oyunu kullanacağı bir gün. Bugün son etkinliğimizi yapıyoruz ve Kıraç’taki bu sakin caddede sona erdireceğiz. Burası, Esenyurt’un kalabalığından uzak, sakin bir yer. Buradaki insanlar, evleri boş kalsa bile yabancılara kiralamaktan kaçınıyorlar. Projelerimizi ve sosyal belediyecilik anlayışımızı halka anlattık. Esenyurtluların bize destek vereceğine inanıyorum ve yarınki sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum. Bugün aldığımız olumlu tepkiler, umarım sandıkta da kendini gösterir ve Esenyurt’ta güzel bir sürpriz yaparız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi