• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

İYİ Parti Haberleri

İYİ Parti haberleri ve güncel İYİ Parti gelişmeleri, İYİ Parti ile ilgili tüm video, İYİ Parti fotoğrafları ve İYİ Parti haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel partisinden istifa etti.

Politika

Müsavat Dervişoğlu, partisinin Isparta İl Başkanlığı'nı ziyaretinde İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı.

Politika

İYİ Parti'nin lideri Müsavat Dervişoğlu, Türkiye'nin onuncu cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile ne konuştuklarını açıkladı.

Politika

İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatı, TBMM'deki grup toplantısına katılarak partinin Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geldi.

Politika

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, partisinin yaşanan olaylardan sonra geçici düşüşün ardından, partinin anketlerde tekrar yükselişe geçtiğini öne sürdü.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan parti kampı kapsamındaki etkinlik programı belli oldu.

Politika

İYİ Parti ilçe teşkilatında başkan yardımcılığı görevinde bulunan Cafer Çalışkan, yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Politika

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, "Bozkurt" işaretinin ulusal bir sembol olarak kabul edilmesi için TBMM'ye bir yasa teklifi...

Politika

Halil Aydoğdu, MHP'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçen ve oradan da istifa ederek dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Politika

Kuşadası Belediye Meclisi'nde yaşanan gerginlik, İYİ Parti Kuşadası teşkilatında rahatsızlık yaratması sonucu partiden yanıt geldi.

Politika

İYİ Parti Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Dışişleri Bakanlığı'nın Suriye ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Milletvekili Kürşad Zorlu, yabancılara verilen geçici koruma süresini kısaltma amacıyla Meclis'e kanun teklifi hazırladı.